סדנאות בישול תנ"כי - מבשלים בטבע

בישול תנ"כי - מבשלים בטבע

יוצאים יחד למסע שורשים קולינארי קדום של ריחות וטעמים

"מסע שורשים" מרתק וחוויתי החושף את מסתורי האוכל הארץ ישראלי הקדום.

התנ"ך אינו ספר בישול, אין בו מתכונים מפורטים ובכל זאת, אפשר למצוא בו מיני מאכלים מבושלים ואינספור מטעמים.
במהלך הסדנאות נחקור ונתחקה עם ד"ר טובה דיקשטיין אחר הקשר שבין האוכל ותרבותנו הקדומה
ואחר מתכונים נשכחים שנשמרו בין דפי ההיסטוריה.
בכל מפגש נסייר בפארק נאות קדומים נצא אל הטבע ואל המקורות למפגש עם המזונות הקדומים,
הסיפורים המרתקים ומאכלי חגים עתיקים.

סידרת סדנאות שנתית – בסידרה 10 סדנאות,
כ-שלוש שעות כל סדנא, ימי שישי בתחילת כל חודש, בין השעות 9:00-12:30

*ניתן להירשם לכל הסידרה מלא או לסדנה ספציפית על פי בחירה.

הסדנאות כוללות :

  • סיורים
  • בפארק נאות קדומים המותאמים לעונה ולחג,הרצאות
  • ליקוט צימחי מאכל ותבליןפעילויות וחשיפה לטכניקות בישול כגון הכנת גבינה משרף של תאנה, הכנת פופקורן תנכ"י,כתישת אזוב ועוד.
  • "פתיחת שולחן" – בישול בשטח, שיחזור מתכונים מהמקורות וארוחה משותפת.
  • חוברת מתכונים שתינתן בכל סדנה.

למי מיועדים הסדנאות:
לכל אוהבי אוכל, טבע ואתגרים חדשים. (אין צורך בידע מוקדם)
השתתפות מעל גיל 18

למידע נוסף והרשמה התקשרו:
08-9770758 או שילחו מייל: reut@n-k.org.il

תוכנית הסדנאות הסתיימה לשנה זו. בקרוב יתפרסם תוכנית חדשה ל2018-2019.